El mes de febrer ens porta un dia molt especial, el 14 de febrer, St. Valentí, el patró dels enamorats.

Son moltes les històries que s’expliquen sobre aquesta tradició, però en la que coincideixen més és la que explica que St. Valentí era un capellà romà del segle III.
En aquella època, l’emperador Claudi II va prohibir casar al joves, ja que considerava que no serien tant bon soldats. St. Valentí ho creia una injustícia i els casava d’amagat, fins que el van descubrir. El van empresonar i va ser martiritzat i executat el 14 de febrer de l’any 270.

El 14 de febrer s’ha convertit en un dia especial per a les parelles enamorades. També es pot pensar que s’ha convertit en un dia d’interés comercial, ja que molts anys enrera el que es feia era que s’enviaven postals o cartes d’amor, i si potser si, però si ho volem celebrar, podem gastar el que volguem, el que compte és el detall i enrecordar-se’n aquest dia de la persona que tant estimes i es mereix una atenció en un dia tant bonic com és el dia de l’amor.

I que millor que regalar flors? A la floristeria podreu trobar la millor opció per a vosaltres, un ram de roses, un ram silvestre si creus que a ella li agradaria més, unes orquídies.
Qualsevol d’aquestes coses, acompanyades d’una postal amb un escrit adient al dia, segur que us fa triomfar i encendre la flama, que sempre s’ha d’anar mantenint.

Si normalment no celebreu aquest dia, us animo a fer-ho, començant per un petit detall que segurament serà molt agraït.

Obrir xat
1
Necessites ajuda?
Hola,
et puc ajudar?